Klemen Kotar: Razlika med redakcijama

Iz Geslo

(Nova stran z vsebino: Kotar, Klemen Kotar, Klemen ==Življenjepis== Multiinstrumentalist, aranžer, skladatelj in pedagog. Profesor sakso...)
 
(Življenjepis)
 
Vrstica 3: Vrstica 3:
  
 
==Življenjepis==
 
==Življenjepis==
Multiinstrumentalist, aranžer, skladatelj in pedagog. Profesor saksofona na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana, dirigent in umetniški vodja Big banda Grosuplje. Za sabo ima okoli 50 albumov in nekaj tisoč nastopov; od tega nekaj z avtorskimi projekti Dušni pastirji, EJQ, Smaal Tokk in Nula Kelvina, večkrat toliko pa z znanimi izvajalci, kot so Big Foot Mama, Nina Pušlar, Jan Plestenjak, Neisha, Gwen Hughes in Big band RTV Slovenija. Kot saksofonist in aranžer je sodeloval pri oddajah Zvezde pojejo in Parada (oboje RTV Slovenija), kot multiinstrumentalist pa v muzikalih ''Briljantina'', ''Kabaret'' (MGL) in ''Trač'' (MGL in Gledališče Koper).
+
Multiinstrumentalist, aranžer, skladatelj in pedagog. Profesor saksofona na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana, dirigent in umetniški vodja Big banda Grosuplje. Za sabo ima okoli 50 albumov in nekaj tisoč nastopov; od tega nekaj z avtorskimi projekti Dušni pastirji, EJQ, Smaal Tokk in Nula Kelvina, večkrat toliko pa z znanimi izvajalci, kot so Big Foot Mama, Nina Pušlar, Jan Plestenjak, Neisha, Gwen Hughes in Big band RTV Slovenija. Kot saksofonist in aranžer je sodeloval pri oddajah Zvezde pojejo in Parada (oboje RTV Slovenija), kot multiinstrumentalist pa v muzikalih ''Briljantina'', ''Kabaret'' ([[MGL]]) in ''Trač'' (MGL in [[Gledališče Koper]]).
  
 
==Nagrade==
 
==Nagrade==

Trenutna redakcija s časom 19:57, 14. avgust 2022


Življenjepis

Multiinstrumentalist, aranžer, skladatelj in pedagog. Profesor saksofona na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana, dirigent in umetniški vodja Big banda Grosuplje. Za sabo ima okoli 50 albumov in nekaj tisoč nastopov; od tega nekaj z avtorskimi projekti Dušni pastirji, EJQ, Smaal Tokk in Nula Kelvina, večkrat toliko pa z znanimi izvajalci, kot so Big Foot Mama, Nina Pušlar, Jan Plestenjak, Neisha, Gwen Hughes in Big band RTV Slovenija. Kot saksofonist in aranžer je sodeloval pri oddajah Zvezde pojejo in Parada (oboje RTV Slovenija), kot multiinstrumentalist pa v muzikalih Briljantina, Kabaret (MGL) in Trač (MGL in Gledališče Koper).

Nagrade

Viri in literatura

  • Gledališče Koper

Zunanje povezave