Slika:Predstavitev Performans-kritika.jpg: Razlika med redakcijama

Iz Geslo

(Povzetek)
(Povzetek)
 
Vrstica 1: Vrstica 1:
 
== Povzetek ==
 
== Povzetek ==
Javna predstavitev knjige Performans-kritika. Studio MGL, 13. 6. 2018. Dogodek iz dveh delov. V prvem so člani igralskega ansambla MGL predstavili odlomke iz knjige, njen avtor pa je izvedel performativno intervencijo (koncipirana izvedba). Pogovora v drugem delu, povezovala ga je Petra Pogorevc, sta se poleg avtorja udeležila Barbara Orel in Blaž Lukan. Foto: Peter Giodani. Na fotografiji P. Pogorevc, N. Jelesijević, B. Orel, B. Lukan.
+
Javna predstavitev knjige ''Performans-kritika''. Studio MGL, 13. 6. 2018. Dogodek iz dveh delov. V prvem so člani igralskega ansambla MGL predstavili odlomke iz knjige, njen avtor pa je izvedel performativno intervencijo. Pogovora v drugem delu, povezovala ga je Petra Pogorevc, sta se poleg avtorja udeležila Barbara Orel in Blaž Lukan. Na fotografiji P. Pogorevc, N. Jelesijević, B. Orel, B. Lukan. Foto: Peter Giodani.

Trenutna redakcija s časom 12:41, 16. julij 2020

Povzetek

Javna predstavitev knjige Performans-kritika. Studio MGL, 13. 6. 2018. Dogodek iz dveh delov. V prvem so člani igralskega ansambla MGL predstavili odlomke iz knjige, njen avtor pa je izvedel performativno intervencijo. Pogovora v drugem delu, povezovala ga je Petra Pogorevc, sta se poleg avtorja udeležila Barbara Orel in Blaž Lukan. Na fotografiji P. Pogorevc, N. Jelesijević, B. Orel, B. Lukan. Foto: Peter Giodani.

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno11:00, 27. december 2019Sličica za različico 11:00, 27. december 2019640 × 480 (49 KB)NenadJ (pogovor | prispevki)Javna predstavitev knjige Performans-kritika. Studio MGL, 13. 6. 2018. Dogodek iz dveh delov: v prvem so članice in člani igralskega ansambla MGL Jernej Gašperin, Karin Komljanec, Milan Štefe in Jana Zupančič predstavili nekaj odlomkov iz knjige...
  • Datoteke žal ne morete prepisati.

Datoteka je del naslednje 1 strani Geslo: