Postani soustvarjalec Wikija!: Razlika med redakcijama

Iz Geslo

m (Nova stran z vsebino: *Če želiš soustvarjati Wiki. spletno enciklopedijo slovenskega gledališča, se moraš prijaviti. (Rdeči trak, levo zgoraj.) *'''Uporabniško ime in geslo, ki ju potrebuje...)
 
Vrstica 1: Vrstica 1:
 +
==Zakaj na Sigledal Wiki ne najdem članka o sebi ali zakaj je moj življenjepis pomanjkljiv?==
 +
 +
Portal Sigledal sestavljajo štirje sklopi, in sicer [http://www.veza.sigledal.org/info-tocka Aktualno], [[Glavna_stran|Wiki]], [http://www.repertoar.sigledal.org/isci-po-predstavah Repertoar] in [http://www.repertoar.sigledal.org/digitalne-zbirke Digitalne zbirke].
 +
 +
'''Wiki''' je spletna enciklopedija slovenskega gledališča, ki jo gradijo gledališki ustvarjalci, raziskovalci in tudi publika. To pomeni, da lahko članek o sebi ali članek, ki ga na Wikiju pogrešaš, ustvariš in dopolnjuješ tudi sam, začneš pa tako, da na  [mailto:sigledal@gmail.com sigledal@gmail.com] zaprosiš za uporabniško ime in geslo.  Pri
 +
 
*Če želiš soustvarjati Wiki. spletno enciklopedijo slovenskega gledališča, se moraš prijaviti. (Rdeči trak, levo zgoraj.)
 
*Če želiš soustvarjati Wiki. spletno enciklopedijo slovenskega gledališča, se moraš prijaviti. (Rdeči trak, levo zgoraj.)
*'''Uporabniško ime in geslo, ki ju potrebuješ za prijavo, dobiš tako, da zanju zaprosiš na [mailto:sigledal@gmail.com sigledal@gmail.com]''', obenem pa posreduješ svoje kontaktne podatke: ime, priimek in elektronski naslov.
+
 
 +
 
 +
Številni ustvarjalci in tudi producenti pa se odločijo za drugo pot: na [mailto:sigledal@gmail.com sigledal@gmail.com] nam članek, svoj življenjepis ali podatke o sebi pošljejo kar v priponki s prošnjo, naj jih na Wiki vnese oziroma dopolni ekipa SiGledal.

Redakcija: 15:05, 7. december 2015

Zakaj na Sigledal Wiki ne najdem članka o sebi ali zakaj je moj življenjepis pomanjkljiv?

Portal Sigledal sestavljajo štirje sklopi, in sicer Aktualno, Wiki, Repertoar in Digitalne zbirke.

Wiki je spletna enciklopedija slovenskega gledališča, ki jo gradijo gledališki ustvarjalci, raziskovalci in tudi publika. To pomeni, da lahko članek o sebi ali članek, ki ga na Wikiju pogrešaš, ustvariš in dopolnjuješ tudi sam, začneš pa tako, da na sigledal@gmail.com zaprosiš za uporabniško ime in geslo. Pri

  • Če želiš soustvarjati Wiki. spletno enciklopedijo slovenskega gledališča, se moraš prijaviti. (Rdeči trak, levo zgoraj.)


Številni ustvarjalci in tudi producenti pa se odločijo za drugo pot: na sigledal@gmail.com nam članek, svoj življenjepis ali podatke o sebi pošljejo kar v priponki s prošnjo, naj jih na Wiki vnese oziroma dopolni ekipa SiGledal.